Düsseldorf een stad om verliefd op te worden

Wat Düsseldorf zo bijzonder maakt is de hartelijke atmosfeer! De mentaliteit van de Rijn, wereldse mensen, ongecompliceerde ontmoetingen en een aanstekelijke vrolijkheid maken alle bezoekers enthousiast.

Mediahaven Düsseldorf. Mediahaven Düsseldorf. Foto: bellena/Shutterstock
Evenementen in Düsseldorf: plezier en spanning, 365 dagen per jaar Hier is altijd iets te beleven. De inwoners kunnen samen met bezoekers van de stad genieten van een uitgebreid cultureel aanbod en talrijke evenementen op het gebied van traditie, sport en cultuur. Feestvieren, verbazen, plezier hebben en onder de indruk zijn: Düsseldorfs naam als event-metropool staat garant voor eersteklas amusement.

Plezier gegarandeerd: de grote kermis langs de Rijn Van 15 tot 24 juli 2016 is de grootste kermis aan de Rijn opgebouwd op de ‘Rheinwiesen’, de grote grasvelden langs de oever van de rivier. Talrijke attracties waaronder een reuzenrad, meerdere biertenten en nog veel meer zorgen voor een geweldig vertier. Het vuurwerk op vrijdag 22 juli boven de Rijn is gigantisch en één van de mooiste in zijn soort.

Adventstijd, betoverend en sfeervol: de kerstmarkt In deze tijd gaan alle wensen in vervulling! Heerlijk slenteren over de kerstmarkt, shoppen op de feestelijk versierde Königsallee of in de schilderachtige steegjes van de historische binnenstad, sightseeing op z’n best of overnachten als in een droom – onze hotelaanbiedingen in de kersttijd maken dit mogelijk. Van 17 november tot 23 december 2016 worden in meer dan 200 versierde stalletjes van de kerstmarkt kerstheerlijkheden, glühwein, bijzondere handwerkproducten en veel, veel meer gepresenteerd. Laat u met onze rondleiding ‘Advent, advent’ door de kerstsfeer betoveren en luister naar de kerstverhalen en -gedichten van de gids.

DüsseldorfWelcomeCard (DWC)  24-uurskaart € 9, 48-uurskaart € 14, 72-uurskaart € 19.

Rondleiding Mediahaven - Het gehele jaar op zaterdag en zondag. Duur ca. 90 minuten. Trefpunt op zaterdag 14.30 uur en op zondag 11.00 uur ingang Rheinturm. Prijs volwassenen € 12, met DWC € 9,60, kinderen € 6, met DWC € 4,80.

Rondleiding door de historische binnenstad - In het zomerseizoen dagelijks 90 min. En in de winter op vrijdag, zaterdag en zondag. Trefpunt Tourist-Information Altstadt, Marktstraße/hoek Rheinstraße Prijs volwassenen € 12, met DWC € 9,60, kinderen € 6, met DWC € 4,80 Meer informatie op de website van Düsseldorf Tourismus. Tel. +49/(0)211/17 202-854

Hotelarrangement Düsseldorf à la Card

In het arrangement zijn inbegrepen: 1 overnachting incl. ontbijtbuffet, 1 Düsseldorf WelcomeCard, 1 reisgids, 1 Düsseldorf infopakket Hotelcategorie standaard vanaf € € 49 p.P. per nacht in een tweepersoonskamer.

Online boeken: http://www.duesseldorf-tourismus.de/uebernachtung/hotelpakete/. Tel. +49 (0)211/17 202-851 

Meer in deze categorie: « Viva Colonia Thuis in Potsdam »
Naar boven