Slapen

Gastvrijheid is onze passie

Het houdt voor de familie Hensel in hun Restaurant en Landhotel Michaelishofniet op bij een warm onthaal van de gasten. Zij worden ook verwend met culinaire heerlijkheden uit de Lüneburger Heide.
meer ...

Hotels aan de top!

Vakantie met uitzicht op de bergen, skimogelijkheden én wellness: deze vijf tips voor bijzondere overnachtingen kunnen we warm aanbevelen. Tekst: Ulrike Klaas
meer ...

Slapen aan de top!

Vakantie met uitzicht op de bergen, skimogelijkheden én wellness: vijf tips voor bijzondere overnachtingen kunnen we voor de zomer maar ook voor de koude tijd van het jaar warm aanbevelen.
meer ...

Luxe vakantie achter tralies

Brood, water en een beetje luxe: in sommige Duitse gevangenissen zitten geen gevangenen hun straf uit, maar logeren hotelgasten. Deze gevangenissen zijn namelijk opgeknapt en opnieuw geopend als hotel en bieden de gasten een bijzonder verblijf.
meer ...

Logeren in een designtempel

We hebben proefgelegen en een paar designvoorkeuren in Duitsland geselecteerd; variërend van een stijlvol hoofdstad-appartement tot aan een ontzettend hip spa-hotel in de bergen.
meer ...

Slapen in het bos

Overnachten in de natuur maar dan ook werkelijk midden in de natuur, kan met je tentje op de zgn. ‘Trekking camps’ in Duitsland op twaalf plaatsen in de Pfalz en sinds kort ook vier in de Eifel.
meer ...

Essentis Biohotel in Berlijn

Deze stille oase aan de rand van Berlijn bestaat uit een hotel met 60 bedden, is tevens een yoga- en detoxcentrum en beschikt over een veganistisch restaurant. ’s Morgens begint de dag met een veganistisch ontbijt.
meer ...
Diesen RSS-Feed abonnieren