Magazin

Herfst- & Winteruitgave 3/2018

Het laatste Duitsland magazine van dit jaar staat als gebruikelijk in het teken van de romantische kerstsfeer. In de kerstspecial vind je niet alleen de gegevens van meer dan 250 kerstmarkten in Duitsland, maar bijvoorbeeld ook de recepten voor een compleet kerstmenu en het verhaal over het ontstaan van ‘Stille nacht, heilige nacht’ 200 jaar geleden. Verder in dit nummer o.a. een fietstocht van Bremen naar Kiel, het grote geluk op Norderney, een wandeling over de Viktualienmarkt in München, kuuroorden in Duitsland en hotels op historische bodem. Klik hier voor een indruk.
meer ...

Zomeruitgave 2/2018

Eindelijk zomer! En dat laten we zien in deze uitgave. Leuke tips voor een uitstapje of vakantie dichtbij in NRW, verder een bezoek aan Lübeck in het coole Noorden, vissen in Vorpommern en een tocht over de route waar je heel veel romantiek tegenkomt. We nemen ook een heel bijzondere wijn op de proef en fietsen langs de Isar. Dit alles en nog meer is te lezen in nummer 2/2018 van het Duitsland magazine. Klik hier voor een indruk.
meer ...

Winter-/voorjaarsuitgave 1/2018

Deze eerste uitgave van 2018 ziet er kleurig uit! We maken een uitstapje in de roze wereld van de amandelbloesem in de Palts, bezoeken de steden Frankfurt am Main en Emden, maken kennis met Freiherr von Süsskind en zijn prachtige park, slapen Japans in Düsseldorf, fietsen een tocht langs de Boden- en Königssee, wandelen in de voetsporen van Ludwig II enz. enz.  Klik hier voor een indruk.
meer ...

Zomeruitgave 2/2017

Het tweede Duitsland magazine van dit jaar is uit! Met mooie artikelen over fietsroutes, autotochtjes, de leukste tips in Noordrijn-Westfalen, een duik in het Grote Stechlinmeer, allerlei zaken die uit Stuttgart komen, een prachtige ballondropping in de Allgäu en nog veel meer.
meer ...

Winter/voorjaarsuitgave 1/2017

Hamburg is een fascinerende stad. Sinds kort maken de Elbphilharmonie en het LeMeridien hotel in de Hafencity deel uit van de glamour. Lees over alles wat je in Hamburg kunt doen. Ga met ons op stap en maak mee hoe je door grotten kruipt en door het Roergebied fietst, waar je achter tralies kunt overnachten en waar de leukste museums in Noord-Duitsland zijn. Lekkere recepten om te bakken en een dag aan het Bodenmeer, een bezoek aan een kunstenaarskolonie: je leest dit en nog veel meer in deze uitgave.   BESTEL NU Klik hier voor een indruk.  
meer ...

Winteruitgave 4/2016

In de extra kerstmarktbijlage vind je de grootste en mooiste kerstmarkten van Duitsland. Met deze speciale uitgave kun je je oriënteren voor een korte romantische vakantie in de kerst- of adventstijd. In het tijdschrift zelf een aantal feestelijke berichten over de tradities van marsepein in Lübeck, recepten voor een feestmenu, de kerst tradities en –gebruiken van de voormalige mijnwerkers in Zwickau, gevarieerde overnachtingstips, wintersport op de Feldberg, de terugkeer van de lynx in de Duitse natuur en nog heel veel meer.
meer ...

Zomeruitgave 3/2016

In dit 92 pagina’s dikke nummer komen allerlei zomerse onderwerpen aan bod. De redaktie heeft haar favoriete fietstochten op een rijtje gezet. We geven een indruk van mooie openluchtmusea in Duitsland. We laten meegenieten van de nieuwe trend op culinair gebied: Cold brew koffie. En je leert München van een andere kant kennen.Oh ja, ook heel bijzonder: het PK-museum en -hotel in Einbeck, met curieuse voorbeelden uit de geschiedenis van het voertuig. Zo kan ik wel doorgaan, want er staan nog veel meer leuke dingen in dit blad.
meer ...

Winter/voorjaarsuitgave 1/2016

Deze 84 pagina’s dikke uitgave met de vakantiebeursbijlage van 28 pagina’s, vertelt over het heden en verleden van het prachtige Oostzee-eiland Rügen. Verder ontspanning puur in de Allgäu, een geweldige wandeling over de Kahlen Asten, recepten voor de lekkerste toetjes, prachtige foto's van de mooiste plekjes in Duitsland, spannende rondes op de Sachsenring, achtergronden over de Spielberg-film ‘Bridge of spies’ en nog heel veel meer.  
meer ...

Herfst/winteruitgave 4/2015

In de 40 pagina’s dikke KERSTMARKTEN-bijlage vind je uiteraard de grootste en mooiste kerstmarkten in Duitsland en allerlei andere leuke berichten voor de komende kerst- en adventstijd . In het blad zelf nog een heleboel wintertips en wetenswaardigheden over geïmmigreerde dieren, een culinair avontuur in Frankfurt, de bijzondere geschiedenis van de dag van de Duitse Eenheid, een heel mooi artikel over de Ammergau in Beieren, het zout uit Bad Reichenhall, een skitocht door het Beierse oerwoud en nog heel veel meer. Bekijk hier een impressie van het blad en bestel via de ‘Service’-button rechtsboven. Klick me.
meer ...

Zomeruitgave 3/2015

ZOMERACTIE:  Abonneer je nu via op deze site en zoek een leuk geschenk uit! Het nieuwste Duitsland magazine is verschenen. Mooie reportages over Amrum, klederdrachten, duiken in de Ilsersee en bijzondere berichten over knettergek ijs, tabaksplantage in Beieren, Altbier, Havenhotel , lekkere zomerrecepten en nog veel meer.  Klick me
meer ...
Diesen RSS-Feed abonnieren